Wymagane technologie: JavaScript i FlashPlayer

Co nowego?

„Live cooking” ……atrakcyjny kąsek

Po modzie na sushi, kuchnię fusion, meksykańskich tortillach firmy cateringowe i restauracje proponują ... więcej

Propozycje menu

Dania ciepłe serwowane do stołu

Zupy (proszę o wybór 2 zup) jedna zostanie podana na początku, a druga nad ranem.

  • rosół z makaronem
  • barszcz czerwony z uszkami
  • borowikowa z łazankami
  • żurek staropolski z białą kiełbaską
  • krem z pieczarek
  • strogonoff

Dania gorące (proszę o wybór 2 dań) pierwsze zostanie podane wraz z zupą, drugie w nocy.

  • indyk duszony z żurawiną
  • marynowana polędwica wieprzowa z sosem kurkowym
  • schab w śmietanie z pieczarkami
  • pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z serem pleśniowym w emulsji cytrynowej
  • pierś z kurczaka nadziewana serem w sosie pesto ze świeżej bazylii
  • okoń nilowy w sosie warzywno-pomidorowym
  • kotlet królewski nadziewany pieczarkami

Dodatki do dań ciepłych (proszę określić do poszczególnych dań)

  • ziemniaki zapiekane
  • frytki
  • ryż
  • surówki

Zimne przekąski

  • terrina z sandacza
  • schab po warszawsku
  • ryba w całości na postumencie 4 sztuki
  • sałatka grecka z serem feta
  • jajko z szynką na sałatce jarzynowej
  • capresse ze świeżą bazylią
  • deski mięs pieczonych
  • ryba po grecku
  • śledź w trzech smakach
  • wybór pieczywa
  • masło

Deser

  • szarlotka
  • sernik z brzoskwinią
  • pleśniak
  • miodownik z kaszą manną

Zapytaj/złóż zamówienie